Yabancı Uyruklular İçin Sağlık Sigortası 2024

Önemli Uyarı: Açıklamalar sadece bilgilendirme amaçlı olup, güncel ve detaylı bilgilere e-ikamet.goc.gov.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

11/12/2023

Sayın Yabancı Sağlık Sigortası müşterilerimiz, Türkiye’de yaşayan yabancı misafirlerin hayatlarını kolaylaştırmak için sigorta ve ikamet süreçleri hakkında öğrendiğimiz yasal bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Web Sitemiz sadece Yabancı Sağlık Sigortası / İkamet İzin Sigortasını sunar. Bu amaç ile kurulmuştur. Bunun dışında hiçbir farklı sigorta ürünü yoktur. Sitemizde ve blog yazılarımız yer alan ikamet izin süreçleri ile ilgili tüm bilgiler kullanıcıları bilgilendirmek amaçlı olup sigortalılarımıza yardımcı olmak için tamamen ücretsiz olarak paylaşılmaktadır.

Bu haftaki blog yazımız ile Yabancı Uyruklular İçin Sağlık sigortası Nedir sizlerle paylaşmış olacağız.

Yabancı uyruklular için sağlık sigortası, bir ülkede geçici veya kalıcı olarak ikamet eden veya seyahat eden kişilere sağlık hizmetleri sunan bir sigorta türüdür. Bu sigorta, yabancı bir ülkede sağlık hizmetlerinden faydalanabilmeleri için kişilere mali koruma sağlar. Yabancı uyruklular için sağlık sigortası genellikle aşağıdaki durumları kapsar:

Acil Sağlık Hizmetleri: Ani bir hastalık, kaza veya diğer acil durumlar için sağlık hizmetlerini içerir.

Hastanede Tedavi: Yatış gerektiren durumlarda hastane masraflarını karşılar.

Doktor Muayeneleri: Genel sağlık kontrolü veya rahatsızlık durumunda doktor ziyaretlerini kapsar.

İlaçlar: Reçeteli ilaçlar veya tedavi sürecinde kullanılan diğer ilaçları içerir.

Laboratuvar ve Görüntüleme Hizmetleri: Laboratuvar testleri, röntgen ve diğer görüntüleme hizmetlerini içerir.

Diş Sağlığı: Bazı poliçeler diş tedavilerini de kapsayabilir.


Tüm anlaşmalı sağlık kurumlarında Ayakta Tedavi Masrafları yıllık 5.000 TL limit ve %20 sigortalı katılım payı, 

Bekleme Süreleri: Ayakta tedavi teminatları için poliçe süresinin yarısı, yatarak tedavi teminatları için ise 9 aydır.


Yabancı Uyruklular İçin Sağlık Sigortası genellikle iki ana kategoride bulunur:

Geçici Sağlık Sigortası: Genellikle turistler, öğrenciler veya kısa vadeli ziyaretçiler için tasarlanmıştır.

Daimî Sağlık Sigortası: Bir ülkede uzun vadeli ikamet eden veya çalışan kişiler için tasarlanmıştır.


Yabancı uyruklular için sağlık sigortası gereksinimleri ülkeden ülkeye farklılık gösterir, bu nedenle hangi tür sigortanın gerekli olduğunu ve ne kadar kapsama ihtiyaç duyulduğunu belirlemek için o ülkenin yerel yasalarını ve düzenlemelerini kontrol etmek önemlidir. Genellikle, birçok ülke, yabancı uyrukluların sağlık sigortası sahibi olmalarını veya belirli bir kapsama seviyesine sahip olmalarını şart koşar.

Yabancı uyruklular için sağlık sigortasını, Web sitemizden ONLINE, 7 gün / 24 saat olarak 3 adımda hızlı ve çok kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. 

Web sitemizin 3 Adımı da şöyle;

1. Adım; Doğum yılınıza göre Sigorta fiyatı görüyorsunuz.

2. Adımda, Sigorta için gerekli bilgileri yani, Pasaport Numarası, Adınız Soyadınız, Adresiniz, Doğum Tarihinizi, kimse ile paylaşmak zorunda kalmadan, güvenle ve kolay bir şekilde siz dolduracaksınız.

3.Adım, yani Son aşama ise Ödeme Adımıdır, Tüm Yerli veya Yabancı Banka Kartları ile 3D Secure Sistemiyle ödemenizi güvenle tamamlayabilirsiniz veya eft / para transferi de seçebilirsiniz. Tercih tamamen size ait.

Tüm bu adımlar, maksimum 3 dakikanızı alır. Ödeme yaptığınız anda, İkamet randevusunda ihtiyaç duyacağınız tüm bilgiler (poliçe numarası, yenileme numarası ve poliçe geçerlilik tarihi gibi tüm bilgileri) orjinal ıslak imzalı ve KARE KODLU digital poliçeniz ile mail adresinize anında gelir ve sigortanızı ikamet başvurunuzda kullanabilirsiniz.

Bu arada dilerseniz orijinal poliçenizi maksimum 3 iş gününde, ücretsiz kargo ile adresinize de teslim ediyoruz.

E-ikametsigorta.com olarak sigorta satın alma süreçleri kadar sigortanızı satın alma sonrası süreçlerinizde de her zaman sizlere destek sağlamaktayız. Müşteri hizmetlerimiz 7 gün, 4 dilde sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.

Saygılarımızla,

E-İkamet Sigorta Ekibi

Web Sitesi: https://www.e-ikametsigorta.com/

İletişim: +90 212 355 89 89

WhatsApp: wa.me/905304682003

Adres: Nispetiye Mah. Gazi Güçnar Sok. No:4 Kat:4 Ofis No:10 Beşiktaş, İstanbul  

Önemli Not; Bütün ikamet işlemlerinizi Türkiye Cumhuriyeti’nin resmî web sitesi olan https://e-ikamet.goc.gov.tr/ adresinden bizzat kendiniz gerçekleştirin. Üçüncü kişilerle ve aracılarla kişisel bilgilerinizi paylaşmaktan sakınınız. İkamet başvurunuzu bu site dışında kesinlikle yapmayınız. 


Tags : yabancı uyruklular için sağlık sigortası , yabancı sağlık sigortası , yabancı uyruklu sağlık sigortası , yabanci ikamet sigorta fiyatlari , yabancı uyruklu sigorta fiyatları , yabanci saglik sigortasi , yabancı uyruklu genel sağlık sigortası fiyatları , genel sağlık sigortası yabancı uyruklu , yabancı uyruklu özel sağlık sigortası , allianz sigorta yabancı uyruklu , allianz vitamin 2e , allianz vitamin sağlık sigortası , allianz yabancı sağlık , allianz yabancı sağlık sigortası anlaşmalı hastaneler , elit yabancılar için özel sağlık sigortası , sağlık sigortası yabancı , sgk yabanci saglik sigortasi , sgk yabancı uyruklu sağlık sigortası , sgk yabancı uyruklu öğrenci sigorta , türk nippon sigorta yabancı uyruklu, yabanci uyruklu saglik sigortasi , yabanci uyruklulara ozel saglik sigortasi , yabancilar icin saglik sigortasi , yabancilar saglik sigortasi , yabancı oturma izni sigorta , yabancı sağlık sigortası hesaplama , yabancı sağlık sigortası kapsamı , yabancı sağlık sigortası teminatları , yabancı uyruklu genel sağlık sigortası , yabancı uyruklu genel sağlık sigortası fiyatlari , yabancı uyruklu kişilere sağlık sigortası , yabancı uyruklu kişilere özel sağlık sigortası , yabancı uyruklu kişilerin genel sağlık sigortası , yabancı uyruklu oturma izni sağlık sigortası , yabancı uyruklu sağlık sigortası fiyatları , yabancı uyruklu sağlık sigortası sgk , yabancı uyruklu sigorta , yabancı uyruklular için genel sağlık sigortası , yabancı uyruklular için sigorta , yabancı uyruklular için özel sağlık sigortası , yabancı uyruklular sağlık sigortası , yabancı uyruklulara sağlık sigortası , yabancı vatandaşlara sağlık sigortası , yabancılar için genel sağlık sigortası fiyatları , yabancılar için zorunlu sağlık sigortası , yabancılara genel sağlık sigortası fiyatları


En yeni blog yazıları için kaydolun ve en iyi teklifleri alın

Teşekkür Ederiz.
Seçiniz