Yabancılar için Sağlık Sigortası Fiyatları 2023

Önemli Uyarı: Açıklamalar sadece bilgilendirme amaçlı olup, güncel ve detaylı bilgilere e-ikamet.goc.gov.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

22/08/2023

Sayın Yabancı Sağlık Sigortası müşterilerimiz, Türkiye’de yaşayan yabancı misafirlerin hayatlarını kolaylaştırmak için sigorta ve ikamet süreçleri hakkında öğrendiğimiz yasal bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Web Sitemiz sadece Yabancı Sağlık Sigortası / İkamet İzin Sigortasını sunar. Bu amaç ile kurulmuştur. Bunun dışında hiçbir farklı sigorta ürünü yoktur. Sitemizde ve blog yazılarımız yer alan ikamet izin süreçleri ile ilgili tüm bilgiler kullanıcıları bilgilendirmek amaçlı olup sigortalılarımıza yardımcı olmak için tamamen ücretsiz olarak paylaşılmaktadır.

Bu haftaki blog yazımız ile 15.08.2023 tarihi itibariyle güncellenen Yabancı Sağlık Sigortası fiyatları hakkında önemli bilgilendirmeleri sizlerle paylaşmış olacağız.

İkamet randevu / başvuru kaydını yaparken, ikamet sigortanızı da randevu alırken sisteme kaydetmeniz zorunludur. Ikamet sigortamızın aslında randevu başvuru tarihi ile aynı olması gerekmektedir. Ancak randevu alırken sigorta bilgilerini eklemeden SGK seçerek işlemleri tamamlamamız ve randevu günü ise sigorta satın almanız ikamet ret sebepleri arasındadır. Özellikle danışmanlık şirketleri sigortasız randevu kaydını yaparak, hatalı başvuru yapmanızı, sonrasında ise mağdur olmanıza sebep verebilmektedirler. Aslında ikamet başvuru kaydınızı yapmanız eskisi kadar da zor değil aksine çok basit ve maksimum 5 dakikanızı almaktadır. Sadece önemli adımlara ve sahip olduğunuz maddi ve eğitimsel bilgilerinizin sisteme doğru kaydedilmesidir.

Öncelikle ele alacağımız ilk önemli unsur ikamet için başvuru yaparken devletimizin resmî web sitesi olan https://e-ikamet.goc.gov.tr/ sitesi üzerinden ikamet randevu başvurunuzu yapmalısınız. İkamet Randevu için Resmi tek yetkili web sitesidir. Benzer sahte web sitelerine karşı dikkatli olunuz.

İkamet için geçerli yabancı sağlık poliçenizi satın alırken ikinci dikkat etmeniz gereken nokta sigortanızın ikamet süresini kapsayacak şekilde olmasıdır. Bu tarihi belirlemek tamamen size ait, bunun için öncelikle ilk başvuru mu yoksa uzatma başvuruşumu yapacağınız çok çok önemlidir. E-ikametsigorta.com olarak web sitemizden fiyat almak isteyen müşterilerimize ilk aşama da bu soruyu sormaktayız çünkü birçok müşterimiz hatalı poliçe tarihi nedeniyle göç idaresinde randevu gününde ciddi sorunlar yaşamaktadır ve farklı noktalardan sigorta satın alan yabancı misafirlerin birçoğu sigorta satın aldığı kuruluşa ulaşamadığı için yeniden sigorta satın almak zorunda kalmaktadır. E-ikametsigorta.com ekibi olarak, bu tarz tarih sorunu yaşayan veya poliçe tarihini göç idaresi talebi ile değiştirmek isteyen üyelerimize ücretsiz bir şekilde 7 gün 4 dilde hizmet ve destek sağlamaktayız.

Şimdi sigorta tarihinizi nasıl belirlemelisiniz bunu inceleyelim,

Öncelikle ikamet randevusu alırken sigorta bilgilerinizi eksiksiz olarak sisteme kaydetmenizin en büyük nedeni randevu tarihinizin ileri bir tarih olması durumunda geriye dönük poliçe düzenleme ve bu tarihi yeniden belirlemek bir çok sigorta şirketi tarafından maalesef mümkün olmayacak ve sizin göç idaresinde ki işlemlerinizi sıkıntıya sokacaktır.

E-ikametsigorta.com olarak Türkiye’nin lider gelen 4 büyük sigorta şirketi ile çalışmaktayız ve bu sigortaların ise 60 gün geriye dönük ve 180 gün ileriye yönelik poliçe düzenleme yetkileri bulunmaktadır. Bu sayede sigortanızı web sitemizden alırken başvurunuza uygun dilediğiniz tarihi seçerek sigortanızı çok hızlı ve kolay bir şekilde alabilirsiniz.

Eğer 2 yıllık sigorta satın alacaksanız, tek işlem ile 2 yıllık poliçenizi anında satın alabilirsiniz.

İlk Başvuru yapacak bireylerin; devletimizin resmî web sitesi olan https://e-ikamet.goc.gov.tr/ sitesi üzerinden randevu için gerekli formu dolduracağınız günü ya da Türkiye’de yasal olarak kalma süreniz olan 90 günlük veya 30 günlük vize süresinden önceki bir tarihi seçmesi gerekmektedir.

Uzatma Başvurusu yapacak bireylerin ise poliçe başlangıç tarihinizin ikametinizin bitiş tarihi ile aynı olması gerekmektedir. Örneğin; 15/08/2023 de ikameti bitecek ise uzatma başvurusu için sigorta satın alırken sigorta başlangıç tarihini de 15/08/2023 olarak seçmeniz gerekmektedir.

Peki Yabancı Sağlık Sigortası Fiyatları Ne Kadar?

Yabancı sağlık sigortası, genellikle zorunlu olduğu için yaptırılmaktadır. Ancak detaylıca bakıldığında önceki yılların aksine artık oldukça avantajlı bir sigorta olup Türkiye'de yaşayacak tüm yabancılar için gerçekten önemli bir fırsattır. Türk vatandaşları benzer bir sağlık sigortasını 4-5 kat daha fazla prim ödeyerek satın alabilmektedir. Türkiye'de yaşayacak yabancılar, özel bir sigortası yok ise kesinlikle bu sigortayı satın alıp devam ettirmeleri, kendilerine zamanla önemli avantajlar sağlayacağından eminiz.

Özellikle sigorta satma yetkisi olmayan birçok kurum (sigortaya dair herhangi bir bilgisi olmamasına rağmen) sigorta fiyatı sunarken ‘’ boş sigorta ‘’ alırsanız daha uygun / ucuz fiyat verebiliriz gibi ifadeleri kullanmaktalar. Oysaki ikamet için geçerli olan yabancı sağlık sigortası teminatları göç idaresi tarafından belirlenmektedir içerikleri ise tüm sigorta şirketlerinde aynıdır ve değiştirilemez.

Bu nedenle sigortanızı satın alırken mutlaka yetkili bir sigorta acentesinden satın almasınız. Bununu anlamak için satın aldığınız noktaya bunu lütfen sorun. Sigorta Acentesi olmayan bir noktanın, Sigorta satışına aracılık yapması yasaktır. Bunu anlamanın en kolay yolu, acente unvanını veya Acente Levha Kayıt No’sunu öğrenip, ilgili sigorta şirketi genel müdürlüğünün web sitesinde acente listelerinden kontrol sağlayabilirsiniz. Ayrıca Yasalara göre, web sitelerinde Şirket Ticaret Unvanı, Mersis No, Levha Kayıt No, Ticaret Sicil No paylaşılmadır. Bu bilgiler yok ise dikkatli olmanızı tavsiye ediyoruz. Maalesef sigorta satma yetkisi olmayan bir çok kurum ve kişiler, sizin adınıza düzenlenmiş üzerinde kişisel bilgilerinizin yer aldığı ( Pasaport, kimlik bilgileri , doğum tarihi, adres ) poliçe bilgilerinizi örnek olması adına izniniz olmadan bir çok kişiye ileterek satış yapmaya çalışmaktadır. Aslında bu kuruluşlardan poliçe aldığınızda, büyük olasılıkla sahte olacağını, göç idaresinde kabul edilmeme riskinin yanı sıra kişisel ve önemli bilgileriniz ise üçüncü şahısların elinde olacağını dikkate alınız.

Yabancı Sağlık Sigortasında Lider Sigorta Şirketleri

E-ikametsigorta.com olarak Türkiye’nin lider gelen 4 büyük sigorta şirketinin yetkili online dijital satın alma platformuyuz, fiyat politikamız sigorta şirketlerinin vermiş olduğu yasal olan maksimum indirimli fiyatlardır.

Sigorta şirketlerinin sunduğu yasal olan fiyatlar ise;

Öncelikle sitemizde yer alan sigorta şirketleri arasında içerik açısından herhangi bir fark bulunmamaktadır, tek farklılık anlaşmalı hizmet ağları, hizmet kalite servisleri ve fiyatlarıdır.

1-      Demir Hayat Sigorta Yabancı Sağlık Sigorta fiyatı en düşük yasal fiyatı, 1 yıllık 1.948 TL , 2 yıllık 4.870 TL

2-      Gulf Sigorta Yabancı Sağlık Sigorta fiyatı en düşük yasal fiyatı, 1 yıllık 1.950 TL , 2 yıllık 4.817 TL

3-      Ankara Anonim Sigorta Yabancı Sağlık Sigorta fiyatı en düşük yasal fiyatı, 1 yıllık 1.950 TL , 2 yıllık 4.875 TL

4-      Türk Nippon Sigorta Yabancı Sağlık Sigorta fiyatı en düşük yasal fiyatı, 1 yıllık 1.950 TL , 2 yıllık 4.875 TL

Oturum izin Sigortanızı kesinlikle emin olduğunuz web sitesinden ve sigorta şirketi standart fiyatlarını öğrenerek satın alınız. İkamet için Sağlık Sigortanızı, dijital bir noktadan satın almak istiyorsanız, şirketin yetkili olup olmadığını kesinlikle kontrol etmelisiniz, sonrasında Google Yorumlarına bakınız. Burada dikkat etmeniz gereken, web sitesindeki sahte yorumlara değil, Google işletme hesabındaki gerçek bireylerin yorumlarını lütfen inceleyin, böyle bir Google İşletme Hesabı yok ise, bu işletmeden kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ediyoruz.

E-ikametsigorta.com, ikamet için yabancı sağlık sigortalarında Türkiye’nin ilk ve tek online satın alma platformuyuz. Sitemizden Online olarak Yabancı Sağlık Sigortasını 7 gün 24 saat Sadece 3 Adım / 3 dakikada satın alabilirsiniz. Anında Poliçenize ve Poliçe Numaranıza ulaşabilirsiniz. Elektronik İmzalı Poliçeniz de satın aldığınız anda sisteme tanımlı e-posta adresinize gönderilir. Talebiniz halinde ücretsiz kargo ile kapınıza kadar teslim edilir.

Sigortanızı çok kolay ve güvenilir bir şekilde aldıktan sonra ikamet randevu sisteminde sigorta ekleme adımlarını, müşteri temsilcimizin sizlere sağlayacağı ücretsiz destek ile kolaylıkla yapabilirsiniz.

E-ikametsigorta.com olarak sigorta satın alma süreçleri kadar sigortanızı satın alma sonrası süreçlerinizde de her zaman sizlere destek sağlamaktayız. Müşteri hizmetlerimiz 7 gün, 4 dilde sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.

E-ikametsigorta.com Türkiye’nin lider dört büyük firması olan Demir Sigorta, Ankara Sigorta, Türk Nippon Sigorta ve Gulf Sigorta’nın ikamet için geçerli yabancı sağlık sigortası poliçesini sunmaktadır.

Sigorta Şirketlerinin sunmuş olduğu indirim ve kampanya dönemlerine uygun olarak indirim kodu ile size yasal olan maksimum indirimli fiyatlarımızı öğrenmek için https://wa.me/905304682003 numaralı WhatsApp hattımızı ziyaret ederek ana dilde müşteri hizmetlerimizden indirim kodu alabilirsiniz

Saygılarımızla,

E-İkamet Sigorta Ekibi

Web Sitesi: https://www.e-ikametsigorta.com/

İletişim: +90 212 355 89 89

WhatsApp: wa.me/905304682003

Adres: Nispetiye Mah. Gazi Güçnar Sok. No:4 Kat:4 Ofis No:10 Beşiktaş, İstanbul   

 

Önemli Not; Bütün ikamet işlemlerinizi Türkiye Cumhuriyeti’nin resmî web sitesi olan https://e-ikamet.goc.gov.tr adresinden bizzat kendiniz gerçekleştirin. Üçüncü kişilerle ve aracılarla kişisel bilgilerinizi paylaşmaktan sakınınız. İkamet başvurunuzu bu site dışında kesinlikle yapmayınız.

Tags:страхование проживания;иностранное медицинское страхование;страхование для иностранцев;медицинская страховка для вида на жительство в Турции;страхование проживания. страхование вида на жительство; Иностранное медицинское страхование; Страхование для иностранцев; Медицинская страховка для вида на жительство в Турции; Страхование проживания; страховка для внж в турции ;e-ikamet.goc.gov.tr ; медицинская страховка иностранца.: Insurance for Residence , Foreign Health Insurance; Insurance for Foreigners , Health insurance for residence permit in Turkey , Residence Insurance , страховка длявнж в турции , www.e-ikamet.goc.gov.tr , Foreigner Health Insurance , İkamet insurance , Yabancı Sağlık Sigortası , Yabancı Sigorta, Oturum İzin Sigorta , Göç İdaresi Sigorta , E-İkamet Başvuru Sigortası , İkamet Sağlık Sigortası , İkamet Sigorta , Turkish Citizenship , Ankara Sigorta , Türk Nippon Sigorta , Sompo Japan Sigorta , Arex Sigorta , Groupama Sigorta , Demir Sigorta , İkamet için Sigorta , İkamet Başvuru Sigortası , İkamet Sigortası, ikamet sigortası


En yeni blog yazıları için kaydolun ve en iyi teklifleri alın

Teşekkür Ederiz.
Seçiniz