Yabancı Öğrenci Sağlık Sigortası Nasıl Yapılır ?

Önemli Uyarı: Açıklamalar sadece bilgilendirme amaçlı olup, güncel ve detaylı bilgilere e-ikamet.goc.gov.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

13/02/2023

Sayın Yabancı Sağlık Sigortası müşterilerimiz, Türkiye’de yaşayan yabancı misafirlerin hayatlarını kolaylaştırmak için sigorta ve ikamet süreçleri hakkında öğrendiğimiz yasal bilgileri paylaşmaya devam ediyoruz.

Bu haftaki blog yazımız ile Türkiye’ye öğrenim amaçlı gelen yabancı uyruklu öğrencilerimizin hangi sigortayı alması gerekli? Nereden alabilirler? Bunlardan bahsedeceğiz.

Ancak öncesinde öğrenci ikameti ile ilgili merak edeceğiniz birkaç konuyu da ele almak isteriz.

Öğrenci İkamet İznine Kimler Başvurabilir?

Türkiye’de bir yükseköğretim kurumunda yani üniversitede ön lisans, lisans, yüksek lisans ya da doktora seviyesinde bir eğitim alacak olan yabancı misafirlerimiz öğrenci ikamet iznine başvurabilir.

Öğrenci İkametine Ne Kadar Süreli Başvuru yapılabilir?

Yabancı uyruklu öğrencilerimiz okul süreleri boyunca kesintisiz öğrenci ikameti ile Türkiye’de ikamet edebilirler, bu süre eğitim süresini aşamaz.

Öğrenci İkametine Başvururken Gerekli Belgeler Nelerdir?

·      Öğrenci İkamet izni için yapılan göç idaresi randevu formu

·      Pasaport veya yerine geçen belge

·      Biyometrik fotoğraf

·      Öğrenci belgesi

·      Yabancı Sağlık Sigortası

·      Adres belgesi (Kira sözleşmesi ya da noter tarafından onaylanmış yurt bilgileri)

Şimdi Öğrenci İkametine başvururken hangi sigortayı almalısınız ve nasıl alabilirsiniz bundan bahsedelim.

E-ikametsigorta.com olarak Türkiye’de lider dört güçlü firmanın yabancı sağlık sigortası poliçesini sunmaktayız.

1.       Ankara Sigorta

2.       Gulf Sigorta

3.       Demir Hayat Sigorta

4.       Türk Nippon Sigorta

Web sitemiz sadece ikamet sigortaları için kuruldu ve Poliçelerimiz tüm ikamet başvuruları için geçerlidir. Yani web sitemizden tercih edeceğiniz tüm firmalara ait poliçeleri gönül rahatlığı ile ikamet başvurularınızda kullanabilirsiniz.

Peki Bu Sigortayı Nasıl Alabilirsiniz?

Web sitemizden ONLINE, 7 gün / 24 saat olarak 3 adımda hızlı ve çok kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. 

Web sitemizin 3 Adımı da şöyle;

1. Adım; Doğum yılınıza göre Sigorta fiyatı görüyorsunuz.

2. Adımda, Sigorta için gerekli bilgileri yani, Pasaport Numarası, Adınız Soyadınız, Adresiniz, Doğum Tarihinizi, kimse ile paylaşmak zorunda kalmadan, güvenle ve kolay bir şekilde siz dolduracaksınız.

3.Adım, yani Son aşama ise Ödeme Adımıdır, Tüm Yerli veya Yabancı Banka Kartları ile 3D Secure Sistemiyle ödemenizi güvenle tamamlayabilirsiniz veya EFT / para transferi de seçebilirsiniz. Tercih tamamen size ait.

Tüm bu anlattığım adımlar, maksimum 3 dakikanızı alır. Ödeme yaptığınız anda, İkamet randevusunda ihtiyaç duyacağınız tüm bilgiler (poliçe numarası, yenileme numarası ve poliçe geçerlilik tarihi gibi tüm bilgileri) orijinal ıslak imzalı ve KARE KODLU dijital poliçeniz ile e-posta adresinize anında gelir ve sigortanızı ikamet başvurunuzda kullanabilirsiniz.

Bu arada dilerseniz orijinal poliçenizi maksimum 3 iş gününde, ücretsiz kargo ile adresinize de teslim ediyoruz.

Aslında zaman kaybetmeden, riske atmadan, 7/24 ve özellikle öğrencilerimiz için sunulan maksimum indirim ile poliçenizi çok basit ve hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Her Türlü Soru ve Taleplerinizi sorabileceğiniz ana dildeki müşteri hizmetlerimizin 7 gün hizmet verdiği WhatsApp iletişim hattımız ile her zaman iletişime geçebilirsiniz

Saygılarımızla,

E-İkamet Sigorta Ekibi

Web Sitesi: https://www.e-ikametsigorta.com

İletişim: +90 212 355 89 89

WhatsApp: wa.me/905304682003

Adres: Nispetiye Mah. Gazi Güçnar Sok. No:4 Kat:4 Ofis No:10 Beşiktaş, İstanbul         

Önemli Not; Bütün ikamet işlemlerinizi Türkiye Cumhuriyeti’nin resmî web sitesi olan https://e-ikamet.goc.gov.tr/ adresinden bizzat kendiniz gerçekleştirin. Üçüncü kişilerle ve aracılarla kişisel bilgilerinizi paylaşmaktan sakınınız. İkamet başvurunuzu bu site dışında kesinlikle yapmayınız.  

Tags:страхование проживания;иностранное медицинское страхование;страхование для иностранцев;медицинская страховка для вида на жительство в Турции;страхование проживания. страхование вида на жительство; Иностранное медицинское страхование; Страхование для иностранцев; Медицинская страховка для вида на жительство в Турции; Страхование проживания; страховка для внж в турции ;e-ikamet.goc.gov.tr ; медицинская страховка иностранца.: Insurance for Residence , Foreign Health Insurance; Insurance for Foreigners , Health insurance for residence permit in Turkey , Residence Insurance , страховка длявнж в турции , www.e-ikamet.goc.gov.tr , Foreigner Health Insurance , İkamet insurance , Yabancı Sağlık Sigortası , Yabancı Sigorta, Oturum İzin Sigorta , Göç İdaresi Sigorta , E-İkamet Başvuru Sigortası , İkamet Sağlık Sigortası , İkamet Sigorta , Turkish Citizenship , Ankara Sigorta , Türk Nippon Sigorta , Sompo Japan Sigorta , Arex Sigorta , Groupama Sigorta , Demir Sigorta , İkamet için Sigorta , İkamet Başvuru Sigortası , İkamet Sigortası, ikamet sigortası

 

 

En yeni blog yazıları için kaydolun ve en iyi teklifleri alın

Teşekkür Ederiz.
Seçiniz