TÖMER- Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi 2023

Önemli Uyarı: Açıklamalar sadece bilgilendirme amaçlı olup, güncel ve detaylı bilgilere e-ikamet.goc.gov.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

20/11/2023

Sayın Yabancı Sağlık Sigortası müşterilerimiz, Türkiye’de yaşayan yabancı misafirlerin hayatlarını kolaylaştırmak için sigorta ve ikamet süreçleri hakkında öğrendiğimiz yasal bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Web Sitemiz sadece Yabancı Sağlık Sigortası / İkamet Sigortasını sunar. Bu amaç ile kurulmuştur. Bunun dışında hiçbir farklı sigorta ürünü yoktur. Sitemizde ve blog yazılarımız yer alan ikamet izin süreçleri ile ilgili tüm bilgiler kullanıcıları bilgilendirmek amaçlı olup sigortalılarımıza yardımcı olmak için tamamen ücretsiz olarak paylaşılmaktadır.

Bu haftaki blog yazımız ile ‘TÖMER Nedir ve hangi hizmetleri sunar ‘’bu konudan bahsedeceğiz.

TÖMER, Türkçenin yabancı dil olarak öğretilmesi konusunda düzenlenen “Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programları” ile bu alanda kariyer planları olan bireyleri hedeflemektedir. Ankara Üniversitesi TÖMER uluslararası dil akreditasyonuna sahip olduğu ve Avrupa Dil Konseyi tarafından resmi olarak tanındığı için, bu programları başarı ile tamamlayan adayların alacağı sertifika, yalnızca Türkiye’de değil, Avrupa’da da binlerce kurum ve kuruluş tarafından kabul edilmektedir.

TÖMER adı ve markası, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından Ankara Üniversitesi’ne resmî olarak tescil edilmiştir.

TÖMER’in Anlaşmalı Olduğu Kuruluşlar;

*Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)

*T.C. İçişleri Bakanlığı

*T.C. Dışişleri Bakanlığı

*T.C. Yargıtay Başkanlığı

*T.C. Sayıştay Başkanlığı

*T.C. Sağlık Bakanlığı

*T.C. Kültür Bakanlığı Teftiş Kurulu

*T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri

*T.C. Devlet Demiryolları

*T.C. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu

*T.C. Yüksek Öğretim Kurulu

*T.C. Adalet Bakanlığı

*T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı

*Renault

*TÜMSİAD

*Lokman Hekim Üniversitesi

*Sosyal Güvenlik Uzmanları Derneği

*T.C. İçişleri Bkn. Jandarma Genel Komutanlığı

*T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı

*T.C. Ticaret Bakanlığı

*Acıbadem Üniversitesi

*Anadolu Ajansı

*Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı

*T.C. Yüksek Seçim Kurulu

*TÜBİTAK

*Türk Silahlı Kuvvetleri

*Türkiye Barolar Birliği

*Türkiye Belediyeler Birliği

*Ankara Ticaret Odası

*SGK Müfettişleri Derneği

*Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu

*Türk Telekom

*Vestel – Zorlu Holding

*MÜSDAV

*TESUD

*Türkiye Kick Boks Federasyonu

*TOFAŞ 

*Seyhan Belediye Başkanlığı

*TÜSİAV

*Kamu İhale Uzmanları Derneği

*İŞKUR

*T.C. Milli Savunma Bakanlığı

*EÜAŞ

*Avrasya Yazarlar Birliği

*Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği

*BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş.

*Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. (TÜRKŞEKER)

*TÜRK KIZILAY

*Kamu İhale Kurumu Uzmanlar Derneği

*Türkiye Futbol Federasyonu

*Türk Eczacıları Birliği

*Elektrik Üretim A.Ş.

*University of Cambridge

*Ziraat Bankası

*Genç Girişim ve Yönetişim Derneği

*TUSAŞ / TAI

*ROKETSAN

*HAVELSAN

*ANGİAD

*Gençlerbirliği SK

*Türkerler Holding

*MEKA İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret A.Ş

*Vergi Müfettişleri Derneği

*Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)

*PTT A.Ş.

*HAK-İŞ Konfedarasyonu

*ASAM

*MEKA Beton Santralleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş.

*Uluslararası Kırım Dostları Derneği

*SİMURG GRUP Organizasyon ve Turizm Ltd. Şti.

*OYAK

*MEMUR-SEN

*RATELVAK

*ÖGESEN

*İLKSAN

*TARİHDAŞ

*POLSAN

*ARFF

*TAMEB – sequa

*Deniz Hukuku Ulusal Araştırma Merkezi (DEHUKAM)

*TÜSİAV

*Bursa B.B. Gençlik Kulübü

*AKUT Arama Kurtarma Derneği

*Türkiye Beyazay Derneği

*Türkiye Tanıtma Platformu

*MÜSİAD

*TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu

*ASKİ

*TEİAŞ

*ASO 2. ve. 3. Organize Sanayi Bölgesi

*Özel TÜRSAB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

*Ankara Sanayi Odası

*Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu

*KU-DER


TÖMER’in Sunduğu Kurslar;

1.    Yetişkinler İçin Türkçe, sunulan kurs ve hizmet içeriklerine http://tomer.ankara.edu.tr/turkce/ link üzerinden ulaşabilirsiniz.

2.    Yabancı Diller, sunulan kurs ve hizmet içerilerine http://tomer.ankara.edu.tr/yabanci-diller/ link üzerinden ulaşabilirsiniz.

3.    İngilizce Akademik, sunulan kurs ve hizmet içeriklerine http://tomer.ankara.edu.tr/akademik-ingilizce/ link üzerinden ulaşabilirsiniz.

4.    Özel Amaçlı Akademik Türkçe, sunulan kurs ve hizmet içeriklerine http://tomer.ankara.edu.tr/ozel-amacli-akademik-turkce/ link üzerinden ulaşabilirsiniz.

5.    İleri Düzey Türkçe, sunulan kurs ve hizmet içeriklerine http://tomer.ankara.edu.tr/ileri-duzey-turkce/ link üzerinden ulaşabilirsiniz.

6.    Türkçe Konuşma Sınıfları, sunulan kurs ve hizmet içeriklerine http://tomer.ankara.edu.tr/turkce-konusma-siniflari/ link üzerinden ulaşabilirsiniz.

7.    Türkçe Güz Okulu (Çocuk), sunulan kurs ve hizmet içeriklerine http://tomer.ankara.edu.tr/turkce-guz-okulu-cocuk/ link üzerinden ulaşabilirsiniz.

8.    Çocuklar için Yabancı Dil Olarak Türkçe (YADOT- Çocuk), sunulan kurs ve hizmet içeriklerine http://tomer.ankara.edu.tr/cocuklar-icin-yabanci-dil-olarak-turkce-yadot/ link üzerinden ulaşabilirsiniz.

9.    Türk İşaret Dili, sunulan kurs ve hizmet içeriklerine http://tomer.ankara.edu.tr/turk-isaret-dili/ link üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

E-ikametsigorta.com, Sadece ikamet için yabancı sağlık sigortası, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına, kanunlarına uygun Türkiye’nin ilk online web sitesidir. İkamet Sigortanızı güvenle satın alabilirsiniz. 

İkamet sigortanızı, Web sitemizden ONLINE, 7 gün / 24 saat olarak 3 adımda hızlı ve çok kolay bir şekilde satın alabilir ve Anında Poliçenize / Poliçe Numaranıza ulaşabilirsiniz. 

Web sitemiz zaten bu amaç için kurulmuştur ve sadece 1 sigorta ürünü bulunmaktadır. Bunu görmek için müşterilerimizin Google yorumlarına bakmanızı tavsiye diyoruz. Müşterilerimizin 2.300 üstünde yorumu var. 

E-ikametsigorta.com olarak sigorta satın alma süreçleri kadar sigortanızı satın alma sonrası süreçlerinizde de her zaman sizlere destek sağlamaktayız. Müşteri hizmetlerimiz 7 gün, 4 dilde sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.

Saygılarımızla,

E-İkamet Sigorta Ekibi

Web Sitesi: https://www.e-ikametsigorta.com/

İletişim: +90 212 355 89 89

WhatsApp: wa.me/905304682003

Adres: Nispetiye Mah. Gazi Güçnar Sok. No:4 Kat:4 Ofis No:10 Beşiktaş, İstanbul  

Önemli Not; Bütün ikamet işlemlerinizi Türkiye Cumhuriyeti’nin resmî web sitesi olan https://e-ikamet.goc.gov.tr/ adresinden bizzat kendiniz gerçekleştirin. Üçüncü kişilerle ve aracılarla kişisel bilgilerinizi paylaşmaktan sakınınız. İkamet başvurunuzu bu site dışında kesinlikle yapmayınız. 

Tags:страхование проживания;иностранное медицинское страхование;страхование для иностранцев;медицинская страховка для вида на жительство в Турции;страхование проживания. страхование вида на жительство; Иностранное медицинское страхование; Страхование для иностранцев; Медицинская страховка для вида на жительство в Турции; Страхование проживания; страховка для внж в турции ;e-ikamet.goc.gov.tr ; медицинская страховка иностранца.: Insurance for Residence , Foreign Health Insurance; Insurance for Foreigners , Health insurance for residence permit in Turkey , Residence Insurance , страховка длявнж в турции , www.e-ikamet.goc.gov.tr , Foreigner Health Insurance , İkamet insurance , Yabancı Sağlık Sigortası , Yabancı Sigorta, Oturum İzin Sigorta , Göç İdaresi Sigorta , E-İkamet Başvuru Sigortası , İkamet Sağlık Sigortası , İkamet Sigorta , Turkish Citizenship , Ankara Sigorta , Türk Nippon Sigorta , Sompo Japan Sigorta , Arex Sigorta , Groupama Sigorta , Demir Sigorta , İkamet için Sigorta , İkamet Başvuru Sigortası , İkamet Sigortası, ikamet sigortası 

En yeni blog yazıları için kaydolun ve en iyi teklifleri alın

Teşekkür Ederiz.
Seçiniz