Merhaba :)

Önemli Uyarı: Açıklamalar sadece bilgilendirme amaçlı olup, güncel ve detaylı bilgilere e-ikamet.goc.gov.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

29/03/2020

Merhaba,

Bilindiği üzere Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre, vatandaşlık başvurusu ve ikamet İzni almak isteyen yabancıların, sağlık sigortası yaptırması zorunludur. E-ikametsigorta olarak ikamet izin sigortası hizmetini sizlere güvenilir bir şekilde sağlıyoruz. Ülkemize gelen yabancı vatandaşların yabancı sağlık sigortalarını rahatlıkla yapmaları için canla başla çalışıyoruz. 

Verdiğimiz, yabancılar için özel sağlık sigortası hizmetimizin yanı sıra, sitemizde yabancı vatandaşlarımız için özel paylaşımlarda yapma kararı aldık. Böylelikle yabancı vatandaşlarımız sağlık sigortasını kolaylıkla yaparken buradan ülkemizle ilgili ve kendileriyle ilgili birçok konuyu da bulabilecekler. E-ikametsigorta adresinde ikamet sigortanızı yaparken İstanbul’da gezilecek yerlerin rehberliğini de bulabileceksiniz. Eğlence merkezlerini tanıyacak, en lezzetli lokanların lokasyonlarını öğrenebileceksiniz. En gözde alışveriş merkezlerinden, en keyifli etkinlik mekanlarını sizlere tanıtacağız. Bunların yanı sıra yabancı vatandaşlarımız ile, ülkemizi ziyaret eden turist vatandaşlar ile ve en güncel vatandaşlık süreçleriyle ilgili bilgilere sahip olabileceksiniz. Vatandaşlık başvurusu ve ikamet izni alma kanunuyla ilgili yapılan en ufak revizelere sitemizden ulaşabileceksiniz. 

E-ikametsigorta olarak çıktığımız bu yolda birlikte çalıştığımız tüm müşterilerimizin maksimum memnuniyeti yaşamaları ana hedefimizdir. Sizlere verdiğimiz sigorta hizmetlerimizin yanı sıra sizden gelen sorulara da yanıt olabilmek için tüm ekibimizle canla başla çalışmaktayız. Bu doğrultuda yazılarımızın içeriklerinde görmek istediğiniz konular olursa bizlere iletmenizden memnuniyet duyarız. Sizlerden gelen her bir görüş e-ikametsigortayı daha da ileriye taşıdığı görüşündeyiz. Yabancı vatandaşlarımızın başvuru sürecinde ve ikamet izinlerinde özel sağlık sigortasında sorun yaşamadıkları gibi sitemizin bu köşesinde de beslenmeleri bizleri mutlu eden bir hizmetimiz olacak. 

İkamet izni süreçlerindeki son değişiklikleri, izleyeceğiniz adımları bu bölümümüzde sürekli yayınlıyor olacağız. Bizi takip etmeyi unutmayın.

Sevgilerimizle

E-İkamet Sigorta Ekibi

En yeni blog yazıları için kaydolun ve en iyi teklifleri alın

Teşekkür Ederiz.
Seçiniz