İkamet Randevu için Sigorta Ekleme Adımları: Demir Hayat Sigorta A.Ş

Önemli Uyarı: Açıklamalar sadece bilgilendirme amaçlı olup, güncel ve detaylı bilgilere e-ikamet.goc.gov.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

23/10/2023

İkamet Randevu için Sigorta Ekleme Adımları: Demir Hayat Sigorta A.Ş

Sayın İkamet Sağlık Sigortası müşterilerimiz, Bu blog yazımız ile ikamet başvuru süresinde yaşadığımız ve genellikle de hata ile karşılaştığımız önemli bir konuyu sizinle paylaşacağız.

İkamet başvuru kaydını yaparken, aslında ikamet sigortanızı da sisteme kaydetmeniz zorunludur. Bazı danışmanlık şirketleri bu süreçleri sigortanızı eklemeden yaparak, hatalı başvuru yapmanızı, sonrasında ise mağdur olmanıza sebep verebilmektedirler. Aslında ikamet başvuru kaydınızı yapmanız eskisi kadar zor da değil artık.

Aşağıdaki adımları takip ederek çok kolay bir şekilde ikamet için yabancı sağlık sigortanızı, ikamet randevunuza ekleyebilirsiniz.

Sigorta Bilgilerini Eklerken Dikkat Etmeniz Gereken Noktalar var;

Öncelikle işlemlerinizi devletimizin resmi web sitesi olan https://e-ikamet.goc.gov.tr/ sitesinden yaptığınıza emin olun.

Sayfa dili, Türkçe olmalı ve mutlaka mobil değil, Bilgisayardan giriş yapılmalısınız.

Sigorta Türü: Özel Sağlık Sigortası

Firma Adı: Demir Hayat Sigorta A.Ş

Geçerlilik Tarihi: Poliçe Bitiş Tarihi

Poliçe Kayıt No: ………. 

Yenileme No: 0

Bu bilgileri yazdıktan sonra EKLE butonuna basıp ilerlemelisiniz. 2 yıllık poliçe aldıysanız bu adımları her poliçe için ayrı ayrı yapmalısınız. Tüm bu adımları yapmanıza rağmen hata alıyorsanız, E-ikametsigorta.com ekibi olarak, sigortalılarımıza ücretsiz destek oluyoruz. Bu amaçla ekran resmini 0530 468 20 03 No'lu WhatsApp hattımız üzerinden iletebilirseniz.

İkamet Randevu kaydının nasıl yapıldığını görmek için ise göç idaresinin resmi youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=RfrAMo7o3Gw

E-ikametsigorta.com, ikamet için yabancı sağlık sigortası hizmeti sunan bir Online satın alma platformudur. Ancak üyelerimizin sigorta ihtiyaçları için tüm alanlarda bize danışabilirsiniz. 

Saygılarımızla

Her Türlü Soru ve Taleplerinizi sorabileceğiniz ana dildeki müşteri hizmetlerimizin 7 gün hizmet verdiği WhatsApp iletişim hattımız ile her zaman iletişime geçebilirsiniz. Öğrencilere özel indirim kodunuz için WhatsApp hattımızdan destek almayı unutmayın :)

Saygılarımızla,

E-İkamet Sigorta Ekibi

Web Sitesi: https://www.e-ikametsigorta.com

İletişim: +90 212 355 89 89

WhatsApp: wa.me/905304682003

Adres: Nispetiye Mah. Gazi Güçnar Sok. No:4 Kat:4 Ofis No:10 Beşiktaş, İstanbul         

Önemli Not; Bütün ikamet işlemlerinizi Türkiye Cumhuriyeti’nin resmî web sitesi olan https://e-ikamet.goc.gov.tr/ adresinden bizzat kendiniz gerçekleştirin. Üçüncü kişilerle ve aracılarla kişisel bilgilerinizi paylaşmaktan sakınınız. İkamet başvurunuzu bu site dışında kesinlikle yapmayınız.  

Tags:страхование проживания;иностранное медицинское страхование;страхование для иностранцев;медицинская страховка для вида на жительство в Турции;страхование проживания. страхование вида на жительство; Иностранное медицинское страхование; Страхование для иностранцев; Медицинская страховка для вида на жительство в Турции; Страхование проживания; страховка для внж в турции ;e-ikamet.goc.gov.tr ; медицинская страховка иностранца.: Insurance for Residence , Foreign Health Insurance; Insurance for Foreigners , Health insurance for residence permit in Turkey , Residence Insurance , страховка длявнж в турции , www.e-ikamet.goc.gov.tr , Foreigner Health Insurance , İkamet insurance , Yabancı Sağlık Sigortası , Yabancı Sigorta, Oturum İzin Sigorta , Göç İdaresi Sigorta , E-İkamet Başvuru Sigortası , İkamet Sağlık Sigortası , İkamet Sigorta , Turkish Citizenship , Ankara Sigorta , Türk Nippon Sigorta , Sompo Japan Sigorta , Arex Sigorta , Groupama Sigorta , Demir Sigorta , İkamet için Sigorta , İkamet Başvuru Sigortası , İkamet Sigortası, ikamet sigortası

En yeni blog yazıları için kaydolun ve en iyi teklifleri alın

Teşekkür Ederiz.
Seçiniz