İkamet için Yabancı Sağlık Sigortası

Önemli Uyarı: Açıklamalar sadece bilgilendirme amaçlı olup, güncel ve detaylı bilgilere e-ikamet.goc.gov.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

05/09/2022

İkamet için Yabancı Sağlık Sigortası


Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre, vatandaşlık başvurusu yapmak ve ikamet izni almak isteyen yabancıların sağlık sigortası yaptırması zorunludur. İkamet İzni randevusu online yapılırken poliçe bilgilerine ihtiyaç duyulduğu gibi aynı zamanda başvuru evraklarını tamamlarken yabancı sağlık sigorta poliçesinin aslı ya da elektronik imzalı halinin teslim edilmesi gerekmektedir.

Bu poliçede; ‘10/05/2016 tarih ve 16/2016 saylı Vize ve İkamet Taleplerinde Yaptırılacak Özel Sağlık Sigortalarına İlişkin Genelge'de belirlenen asgari teminat yapısını kapsamaktadır.’ İbaresi olması zorunludur. Aksi halde başvuru sürecinde diğer poliçeler kabul edilmemektedir.

Yabancı Uyruklu Misafirlerin bu poliçede, anlaşmalı olduğumuz sağlık kuruluşlarında gerçekleşen tanı ve tedavilerine ait sağlık giderleri poliçelerde belirtilen teminatlar, limit, ödeme oranı ve istisnalara uygun olarak karşılanır. Bu masraflar, sigortalının tabii olduğu poliçede, belirlenen Sağlık Sigortası Genel Şartlarına ve Özel Sağlık Sigortaları Yönetmeliği’ne ve bu özel şartlara göre sağlık kurumları uygulama şartlarına uygun hazırlanan detaylara uygun olarak karşılanır. Bu detaylara https://www.e-ikametsigorta.com/content/health-insurance-for-foreigners linkten ulaşabilirsiniz.      

 Türkiye’de vatandaşlık ve ikamet izni için gerekli sigortaya erişim Online Platforma taşındı! 

Türkiye'nin İlk ve Tek Online Yabancı Sağlık Sigortası Platformu 

https://www.e-ikametsigorta.com/

E-ikametsigorta.com, yabancı uyruklu kişilerin Türkiye’deki vatandaşlık veya ikamet izinleri için gerekli İkamet sağlık sigortasına Online olarak kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilmesi amacıyla 2019 yılında kurulmuştur. Bu alanda profesyonel ekibi ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Neden E-İkametsigorta.com ?

İlk ve Tek Online platform

E-ikametsigorta.com’ un en büyük özelliği Türkiye’deki ilk ve tek online ikamet için yabancı sağlık sigortası satın alma platformu olmasıdır. Özellikle pandemi sürecinde sigortalılarımız, güvenilir ve hızlı bir şekilde, hastalık riski almadan ikamet için geçerli sigortalarına ulaşabiliyorlar.

Tek Ürün için Hizmet Verilmesi

E-ikametsigorta.com’un Türkiye’nin ilk online yabancı sağlık sigortası satın alma platformu olmasının yanı sıra diğer bir özelliği de sadece bu ürün için hizmet vermesidir. Site içerisinde farklı bir sigorta ürünü bulunmamaktadır. Birçok farklı ürün ile anlaşılması ve ulaşılması zor bir platform yerine tek ürün ile doğrudan ve hızlı bir şekilde işlem yapma imkanı ile kullanıcı kolaylığı sağlamaktadır.  

Deneyimli Uzman Kadro ve Güvenilirlik

20 yıllık deneyimli uzman kadromuz ve sadece sigorta alanında hizmet veren ekibimiz ile değişen koşullara hızlı adapte olarak müşterilerimize kaliteli ve hızlı servis sunmaktayız. Site içerisinde, ikamet başvuru süreçleri, çeşitleri, dikkat edilmesi gereken noktalar, kişiye uygun pratik bilgilerle yardımcı olmaktadır. Ayrıca e-ikametsigorta.com ekibi, ikamet başvurularında destek isteyen yabancı uyruklu kişilere ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti de vermektedir. Böylelikle birçok gereksiz masraftan, yapılacak hatalardan kaynaklanan mağduriyetlerden sigortalılarını koruyor.

Her alanda olduğu gibi sigortacılık alanında da kötü niyetli şahıslar bulunmakta ve maalesef ki özellikle yabancı uyruklu kişiler bu tarz durumlara daha fazla maruz kalabilmektedir. Geçen yıl sadece ikamet için yabancı sağlık sigortası aldığını düşünen yaklaşık 150 bin kişi mağdur oldu. Yeniden poliçe almak zorunda kalan mağdurlar dışında birçok kişi de işlemlerini tamamlayamadıkları için sınır dışı edilme gibi daha büyük sıkıntılar ile karşı karşıya kaldılar.

Özetlemek gerekir ise; Web sitemizde bu aldatılma riskini sıfıra indiriyoruz. Sigortalılarımız satın aldıklarında poliçenin geçerli ve doğru bir fiyattan olduğunu biliyorlar. Sonrasında da bir mağduriyet yaşamıyorlar.

Ayrıca, Web sitemiz kişisel verileri koruma kanunu (KVKK) kapsamında faaliyet göstermektedir. Site kullanıcıları talep edilen kişisel bilgilerini ( kimlik, pasaport, adres vb. ) üçüncü şahıslar ile paylaşmak zorunda kalmadan güvenli bir şekilde poliçelerine ulaşabilmektedir.

Hızlı Hizmet

E-ikametsigorta.com, “Sadece 3 adımda ve maksimum 3 dakikada poliçeniz olsun” sloganı ile yola çıkmıştır. 

Zamanımız herkes için oldukça kıymetli, günümüz koşullarında ihtiyaç duyduğumuz anda ve hızlı bir şekilde poliçeye ulaşabiliyor olmamız bu süreçteki en büyük ihtiyaç aslında.

Zamanın değerli olmasının yanı sıra son zamanlarda küresel bir sorun olarak karşımıza çıkan hastalıklar nedeniyle de yüz yüze iletişim yerine online platformlar bize büyük avantajlar sunmaktadır.

E-ikametsigorta.com ile evinizden çıkmadan, açık bir acente arama telaşına girmeden internetinizin olduğu her cihazdan çok basit ve hızlı bir şekilde poliçenize anında sahip olabiliyorsunuz. Dijital imzalı poliçeniz anında mail adresinizde, takip eden maksimum 3 iş günü içinde de ücretsiz kargo ile evinize kadar ulaştırılıyor.

Poliçeyi satın aldığınız anda ikamet başvurusu için gerekli olan poliçeniz, poliçe numaranız, yenileme numaranız ve geçerlilik tarihi gibi bilgiler anında aktif oluyor. Böylelikle vize tarihinizin bittiği son gün ya da ikametin izin uzatma tarihi dahil herhangi sıkıntı yaşamadan poliçenize sahip olup, devletimizin resmi sitesi olan www.e-ikamet.goc.gov.tr sitesinden ikamet randevu başvurusunu eksiksiz tamamlayabilirsiniz.

Farklı Dillerde Hizmet Verilmesi

Web sitemizde 7 farklı dilde hizmet sunulmaktadır. Siteyi ziyaret eden kişiler site kullanım videosunu izleyerek, ana dillerinde oldukça sade ve kolay bir tasarımla karşılaşıp, neyi nasıl yapacaklarını çok fazla düşünmeden, yaklaşık 3 dakika içerisinde ihtiyaçları olan poliçeye sahip olabiliyorlar. 

7/24 Ulaşılabilme ve Canlı Müşteri Destek Hattı

Site içerisinde Online olarak yabancı sağlık sigortasını, 7 gün 24 saat satın alabiliyorsunuz. Web sayfamızda yaptığınız işlemler sırasında ihtiyaç duyulur ise canlı müşteri destek hattımızdan anında hizmet almak mümkündür.

Rekabetçi Fiyat Avantajı

İkamet için Yabancı Sağlık Sigortası primleri de sigorta şirketlerine göre farklılıklar göstermektedir. Sitemizde en avantajlı primlerle poliçemizi sunuyoruz. Böylelikle müşterilerimiz gerektiğinden fazla prim ödemek zorunda da kalmıyorlar. Web sitemizde sigortalılarımıza %70’e varan indirimlerle büyük bir avantaj sunuyoruz.

3D Tahsilat Güvenli Ödeme

E-İkamet Sigorta olarak; Değerli müşterilerimizin güvenliği için tahsilat işlemlerinde 3D Secure kullanmaktayız. İnternet üzerinden Sigorta işlemlerinde, kredi ve banka kartlarıyla yapılan ödemelerde, kart sahibinin ve kartının güvenliğinin sağlanabilmesi için 3D Secure işlem olmak yasal olarak bir zorunluluktur. 3D Secure dışında işlemlerde müşteriler veya kurumlar ciddi olumsuzluklar yaşayabilmektedir. 3D Secure ile sitemizde bu olumsuzlukları da engelliyoruz.

E-ikametsigorta.com’u kimler tercih ediyor ?

E-ikametsigorta’ yı en çok hukuk büroları ve avukatlar, emlak ve gayrimenkul firmaları, danışmanlık firmaları, tercüme büroları, yabancı insan kaynakları firmaları ve Türkiye’ de eğitim alan yabancı uyruklu öğrenciler kullanmaktadır.

E-ikametsigorta.com/blog

E-ikametsigorta.com’ un sunduğu bir diğer hizmet ise, deneyimli ekibi tarafından oluşturulan blog köşesidir. Bu köşede, yabancı uyruklu kişilerin ikamet izni alma süreçlerinde nelere ihtiyaç duydukları, yabancı sağlık sigortasının kapsamı ve içeriğinin yanı sıra Türkiye’de tatil, yeme-içme, etkinlik gibi sosyal yaşam önerilerine de yer verilmektedir.

Ülkemizde ikamet etmek isteyen tüm yabancı uyruklu kişilerin, sitemizi, sosyal medya hesaplarımızı ve blog yazılarımızı takip etmelerini öneriyoruz.

Öneri ve görüşlerini bizlerle ( [email protected] ) paylaşmalarından mutluluk duyarız.

Saygılarımızla

E-İkamet Sigorta Ekibi

Web Sitesi   : https://www.e-ikametsigorta.com/

İletişim         : +90 212 355 89 89

WhatsApp   : +90 530 468 20 03

Adres           : Nispetiye Mah. Gazi Güçnar Sok. No:4 Kat:4 Ofis No:10

                   Beşiktaş, İstanbul

Etiketler: İkamet için Sigorta ; Yabancı Sağlık Sigortası ; Yabancılar için Sigorta ; Health insurance for residence permit in turkey ; İkamet Sigortası ; страховка длявнж в турции ; e-ikamet.goc.gov.tr ; Foreigner health insurance

En yeni blog yazıları için kaydolun ve en iyi teklifleri alın

Teşekkür Ederiz.
Seçiniz