Çocuğunuza Yaptırabileceğiniz Sigortalar Nelerdir?

Önemli Uyarı: Açıklamalar sadece bilgilendirme amaçlı olup, güncel ve detaylı bilgilere e-ikamet.goc.gov.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

05/05/2022

Çocuğunuza Yaptırabileceğiniz Sigortalar Nelerdir?

Sayın İkamet Sağlık Sigortası müşterilerimiz, Bu blog yazımız ile çocuklarımıza yaptırabiliceğimiz sigortalarhakkında detaylı bilgileri paylaşmaya çalışacağız. Bugüne kadar çocuklarınız sigortaları ile ilgili adım atmadıysanız veya zaman ayırmadıysanız bu yazımız dileriz sizi de harekete geçmenizi sağlayacağına inanıyoruz.

Çocuklarımızın geleceği için yatırım yapmak, bizler onların yanlarında olamazsak bile onlara büyük bir finansal koruma sağlar. Eğitim hayatlarında, mezuniyetlerinde, hayata ilk adımlarını atarken kullanabilecekleri toplu bir birikimin olması veya bugünlerine teminat altına alan bir sağlık güvenceleri olması onlara verebileceğiniz en değerli noktalardan biridir.

Özel Sağlık Sigortaları: Tedavi ihtiyacını en doğru bir şekilde ulaşmanızı sağlayan, istediğimiz hastane ve doktoru seçme imkanı tanıyan, özel sağlık sigortalar, standart bir ücrete sahip değildir ve her birey için farklı bir fiyatlandırma yapılmaktadır. Bu sayede bireyin kendisi için en avantajlı sağlık sigortası planına ulaşmasına mümkün kılar. Sağlık sigortaları yatarak ve ayakta tedavi olmak üzere iki farklı teminat sunmaktadır. Dilerseniz çocuğunuzu da sağlık sigortası paketinize dahil edebilirsiniz, ona da özel sağlık sigortası kapsamına alabilirsiniz. Bu sayede çocuğunuz en iyi sağlık imkanlarından yararlanabilir ve sigortasını ömür boyu yenileme şansı elde edebilir. Sağlık sigortası hakkında daha detaylı bilgi için ücretsiz bizi arayabilir ve gerekli tüm bilgileri ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup SGK ile koruma altında olan 0-55 yaş arasındaki herkes tamamlayıcı sağlık sigortasında yararlanabilmektedir. Tamamlayıcı sağlık sigortası, bir SGK’lı bireyin anlaşmalı özel hastanelerden yatarak veya ayakta tedavi hizmeti alabilmemizi sağlamaktadır. Çocuğumuza da tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırarak hem yüksek maliyetli sağlık harcamalarımızdan bütçemizi zorlamasının önüne geçebilir hem de düşük prim ödeyerek ile ona çok değerli bir sağlık güvencesi hediye edebilirsiniz.

Eğitim Sigortası: Eğitim sigortası çocuğumuzun eğitim hayatını koruma altına alması açısından son derece önemli ve gereklidir. Bu sayede, hayatımızın beklenmeyen kötü senaryoları devreye girdiğinde bile, çocuklarımızın eğitimine ara vermeden ve herhangi bir maddi güçlük çekmeden devam edebilirler. Eğitim sigortası okul öncesi eğitim programlarından başlayarak, üniversite sonuna kadar çocuğunuzun ve hatta yeğeninizin eğitim hayatını planlayabilme imkanı sunmaktadır.

Seyahat Sağlık Sigortası: Seyahat sağlık sigortası ulaşım yollarından herhangi birisini kullanarak yurt içinde, yurt dışına veya yurt dışından ülkemize yaptığınız seyahatleri ve bu seyahat esnasında karşılaşılabilecek sağlık ve kaza risklerini teminat alan bir sigorta çeşididir. Çocuğunuzla gerçekleştirdiğiniz seyahatlerde hem ona hem kendimize seyahat sağlık sigortası yaptırarak, istenmeyen durumlara karşı önlem alabiliriz.

E-ikametsigorta.com, ikamet için yabancı sağlık sigortası hizmeti sunan bir online satın alma platformudur. Diğer tüm sigorta ihtiyaçlarınız için müşteri temsilcilerimize ulaşıp, sizin için en doğru seçenekler ve ihtiyaçlarınız için araştırma isteyebilirsiniz. 

Saygılarımızla

E-İkamet Sigorta Ekibi  

Önemli Not; Bütün ikamet işlemlerinizi Türkiye Cumhuriyeti’nin resmî web sitesi olan https://e-ikamet.goc.gov.tr/ adresinden bizzat kendiniz gerçekleştiriniz. Üçüncü kişilerle ve aracılarla kişisel bilgilerinizi paylaşmaktan sakınınız. İkamet başvurunuzu bu site dışında kesinlikle yapmayınız. 

 Etiketler: İkamet için Sigorta ; Yabancı Sağlık Sigortası ; Yabancılar için Sigorta ; Health insurancefor residence permit in Turkey ; İkamet Sigortası ; страховка длявнж в турции ; e-ikamet.goc.gov.tr ; Foreigner health insurance

En yeni blog yazıları için kaydolun ve en iyi teklifleri alın

Teşekkür Ederiz.
Seçiniz