2024 YABANCI ÖĞRENCİ SINAV (YÖS) BAŞVURUSU

Önemli Uyarı: Açıklamalar sadece bilgilendirme amaçlı olup, güncel ve detaylı bilgilere e-ikamet.goc.gov.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

19/03/2024

Değerli Yabancı Sağlık Sigortası müşterilerimiz, Türkiye'de yaşayan yabancı misafirlerin hayatlarını kolaylaştırmak için sigorta ve ikamet süreçleri hakkında öğrendiğimiz hukuki bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Sitemizde sadece Yabancı Sağlık Sigortası/İkamet İzni Sigortası sunulmaktadır. Bu amaçla kurulmuştur. Bunun dışında farklı bir sigorta ürünü bulunmamaktadır. Web sitemizde ve blog yazılarımızda yer alan oturma izni süreçlerine ilişkin tüm bilgiler kullanıcıları bilgilendirme amaçlı olup, sigortalılarımıza yardımcı olmak amacıyla tamamen ücretsiz olarak paylaşılmaktadır.

Bu haftaki blog yazımızla 2024 Yabancı Uyruklu Öğrenci (YÖS) Sınavına nasıl başvuracağınızı sizlerle paylaşacağız.

Türkiye'de üniversite okumak isteyen yabancı uyruklu öğrencilere yönelik YÖS (Yabancı Öğrenci Sınavı) 18 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Sınava girmek isteyen öğrencilerin 01-18 Mart 2024 tarihleri ​​arasında başvuru yapması gerekmektedir. Bu sınava Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesinden girebileceksiniz.

Bu sınava Türkiye, Kıbrıs, Almanya, Amerika, Azerbaycan, Bosna, İran, Cezayir, Fas, Afganistan ve Bangladeş gibi ülkelerde de girebilirsiniz. Bu sınava girdiğinizde Türkiye'deki devlet üniversitelerinden puanınıza göre sıralama yapılacak ve oradaki üniversiteden seçim yapabileceksiniz.

Adaylar başvurularını ÖSYM'nin https://tryos.osym.gov.tr ​​adresinden bireysel olarak yapacak.

Başvuru kılavuzunda sınava ilişkin detaylı bilgiler yer almaktadır. Kılavuza ulaşmak için lütfen aşağıdaki bağlantıya bakınız. Sınava başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

https://www.osym.gov.tr/TR,29233/2024-tr-yos1-kilavuz-ve-basvuru-bilgileri.html

Eğitim veya yurtdışı seyahatlerinizde yaptırmanız gereken Incoming Seyahat Sağlık Sigortasını web sitemizden çok hızlı ve basit bir şekilde yaptırabilirsiniz. https://www.e-ikametsigorta.com/en/purchase_ti/step1

E-ikametsigorta.com olarak hem sigorta satın alma hem de satın alma sonrası süreçlerde her zaman yanınızdayız. Müşteri hizmetleri departmanımız haftanın 7 günü 4 dilde size rehberlik etmekten ve yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

Bilgi almak ve EN İYİ fiyatları almak için WhatsApp hattımıza yazmayı unutmayın.

 

Saygılarımızla,

E-İkamet Sigorta Ekibi

Web Sitesi: https://www.e-ikametsigorta.com/

İletişim: +90 212 355 89 89

WhatsApp: https://wa.me/905304682003

Adres: Nispetiye Mah. Gazi Güçnar Sok. No:4 Kat:4 Ofis No:10 Beşiktaş, İstanbul  


Tags : yabancı özel sağlık sigortası , özel sağlık sigortası yabancılar için, yabancılar için özel sağlık sigortası, ozel sigorta yabancilar için , yabancilar icin ozel saglik sigortasi fiyatlari , yabancılar için özel sağlık sigortası fiyatları 2022 , yabancı özel sağlık sigortası fiyatları , yabancılar için özel sağlık sigortası fiyatları , yabancılara özel sağlık sigortası fiyatları , yabancı uyruklu özel sağlık sigortası , allianz yabancı sağlık sigortası , aksigorta yabancılara özel sağlık sigortası , allianz vitamin 2e , allianz yabancı sağlık , allianz yabancı sağlık sigortası anlaşmalı hastaneler , elit yabancılar için özel sağlık sigortası , yabanci uyruklulara ozel saglik sigortasi , yabancilar icin ozel saglik sigortasi , yabancilar için özel sağlık sigortası fiyatları , yabancı uyruklu kişilere özel sağlık sigortası , yabancı uyruklular için özel sağlık sigortası , yabancılar için özel sağlık sigortası fiyatları 2020 , yabancılar için özel sağlık sigortası fiyatları 2021

En yeni blog yazıları için kaydolun ve en iyi teklifleri alın

Teşekkür Ederiz.
Seçiniz