Demir Sigorta İki Can Hamilelik Sigortası

Önemli Uyarı: Açıklamalar sadece bilgilendirme amaçlı olup, güncel ve detaylı bilgilere e-ikamet.goc.gov.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

05/01/2024

Sayın Yabancı Sağlık Sigortası müşterilerimiz, Türkiye’de yaşayan yabancı misafirlerin hayatlarını kolaylaştırmak için sigorta ve ikamet süreçleri hakkında öğrendiğimiz yasal bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Web Sitemiz sadece Yabancı Sağlık Sigortası / İkamet İzin Sigortasını sunar. Bu amaç ile kurulmuştur. Bunun dışında hiçbir farklı sigorta ürünü yoktur. Sitemizde ve blog yazılarımız yer alan ikamet izin süreçleri ile ilgili tüm bilgiler kullanıcıları bilgilendirmek amaçlı olup sigortalılarımıza yardımcı olmak için tamamen ücretsiz olarak paylaşılmaktadır.

E-ikametsigorta olarak 2024 yılı itibariyle acentesi olduğumuz güçlü firmaların diğer ürünlerini de uygun fiyatlara ve kapsamlı tekliflerle sunmaktayız.

Bu haftaki blog yazımız ile Demir Sigorta’nın İki Can Hamilelik Sigortası Nedir ve Neleri Kapsar? sizlere bundan bahsedeceğiz.

Hamilelik Sigortası Nedir?

Demir Sigorta tarafından sunulan İki Can Hamilelik Sigortası satın aldığınız teminat ve pakete uygun olarak hamilelik boyunca ayakta tedavi masraflarını, yatarak tedavi masraflarını ve doğum masraflarını teminat altına alabileceğiniz doğum sigortası türlerinden biridir.

Bu sigorta sayesinde doğum öncesi kontrol ve tetkiklerinizi bütçenizi zorlamadan yaptırabilir, doğum masraflarınızı güvence altına alabilir, hamilelik boyunca online danışmanlık ya da diyetisyen hizmetleri gibi ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz.

Peki Hamileyken Sigorta Yapılabilir mi?

İki Can Hamilelik Sigortasını isterseniz hamilelik öncesinde isterseniz hamilelik esnasında yaptırabilirsiniz. Hamileyken doğum sigortası yaptırma ayrıcalığı birçok firmada bulunmazken Demir Sigorta’nın bu özel ürünü bu avantajı sağlamaktadır. Böylece hamileliğinizin 9. ayında bile sigorta poliçesi satın alarak SGK ile anlaşmalı kurumlardan sağlık hizmeti alabilir, SGK tarafından karşılanan ücretin üzerindeki farkların sigorta şirketiniz tarafından karşılanmasını sağlayabilirsiniz.

Hamilelik Sigortası Nasıl Yapılır?

18 – 45 yaş aralığında ve SGK ya da Bağkur sistemine dahil herkes hamilelikten önce ya da hamilelik boyunca Demir Sigorta İki Can Hamilelik Sigortası satın alabilir.

Demir Sigorta İki Can Hamilelik Sigortası sahip olmuş olduğu hastane ağına ise aşağıdaki link üzerinden paket seçerek bakabilirsiniz. Silver, Gold, Platin ve Titanium paketlerini seçebilirsiniz.

https://www.demirsaglik.com.tr/iletisim/anlasmali-kurumlar

Poliçe Teminatları Nelerdir?

Yatarak Tedavi Teminatı

Teminat süresi poliçenin bitiş tarihi ile sınırlıdır.

Ayakta Tedavi Teminatı

Teminat süresi poliçenin bitiş tarihi ile sınırlıdır.

Doğum Teminatı

Hamilelik boyunca satın alınabilir. Teminat süresi poliçenin bitiş tarihi ile sınırlıdır.

İsteğe Bağlı Ek Teminatlar

·      Gebelik Komplikasyonları

·      Online Doktor Hizmeti

·      Diyetisyen danışmanlık

·      Psikolojik danışmanlık

·      Diş Tasarruf Planı

·      Göz Paketi

Hamilelik Sigortası için Gerekli Belgeler

Başvuru formu, Geçerli kimlik belgeleri, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayan, ancak Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde ikamet eden yabancı kimlik numarası sahip kadınlar için ikametgâh belgesi.


Peki SGK Ya da BAĞ-KUR ise Hamilelik Sigortası Satın Alınabilir Mi?

İki Can Premium aynı zamanda bir Özel Sağlık Sigortası olan, Türkiye’de hamileyken doğum sigortası yaptırma ayrıcalığı sunan sigorta poliçesidir. Bu sigortayı SGK ya da BAĞ-KUR olmayan kişilerde yaptırabilir. Bu ürün sadece Florence Nightingale Hastanelerinde geçerlidir.

İki Can Hamilelik Sigortası Özel Şartlarına https://www.demirsaglik.com.tr/uploads/2020040614553582.pdf link üzerinden ulaşabilirsiniz.

İki Can Premium Sigortası Özel Şartlarına

https://www.demirsaglik.com.tr/uploads/2020040614563482.pdf link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Teklif almadan önce örnek tekliflerimizi incelemeyi unutmayın

Sizde teklif almak isterseniz Formu Doldurun, Size En Uygun Teklifi Sunalım

https://www.e-ikametsigorta.com/content/hamilelik-sigortasi

Bilgi almak ve EN UYGUN fiyatlara sahip olmak için WhatsApp hattımıza yazmayı unutmayın

Saygılarımızla

E-İkamet Sigorta Ekibi

Web Sitesi: https://www.e-ikametsigorta.com/

İletişim: +90 212 355 89 89

WhatsApp: https://wa.me/905304682003

Adres: Nispetiye Mah. Gazi Güçnar Sok. No:4 Kat:4 Ofis No:10 Beşiktaş, İstanbul  

Tags: Demir Sağlık ve Hayat Sigorta Özel Sağlık Sigortası, Demir Sağlık ve Hayat Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Demir Sağlık ve Hayat Sigorta Ferdi Kaza Sigortası, Demir Sağlık ve Hayat Sigorta Yabancılar İçin Sağlık Sigortası, Demir Sağlık ve Hayat Sigorta Acil Hastalık Sigortası, Demir Sağlık ve Hayat Sigorta Hamilelik Sigortası, Demir Sağlık ve Hayat Sigorta Sağlık Turizmi Komplikasyon Sigortası,Demir Sağlık ve Hayat Sigorta Yurt İçi Seyahat Sağlık Sigortası, Demir Sağlık ve Hayat Sigorta Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası, Demir Sağlık ve Hayat Sigorta Erasmus Sigortası, Demir Sağlık ve Hayat Sigorta Incoming Sigortası


En yeni blog yazıları için kaydolun ve en iyi teklifleri alın

Teşekkür Ederiz.
Seçiniz