Yabancılar için Sağlık Sigorta Fiyatları 2024

Önemli Uyarı: Açıklamalar sadece bilgilendirme amaçlı olup, güncel ve detaylı bilgilere e-ikamet.goc.gov.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

06/03/2024

Sayın Yabancı Sağlık Sigortası müşterilerimiz, Türkiye’de yaşayan yabancı misafirlerin hayatlarını kolaylaştırmak için sigorta ve ikamet süreçleri hakkında öğrendiğimiz yasal bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Web Sitemiz sadece Yabancı Sağlık Sigortası / İkamet İzin Sigortasını sunar. Bu amaç ile kurulmuştur. Bunun dışında hiçbir farklı sigorta ürünü yoktur. Sitemizde ve blog yazılarımız yer alan ikamet izin süreçleri ile ilgili tüm bilgiler kullanıcıları bilgilendirmek amaçlı olup sigortalılarımıza yardımcı olmak için tamamen ücretsiz olarak paylaşılmaktadır.

Bu haftaki blog yazımız ile Yabancılar için Sağlık Sigorta Fiyatları 2024 nasıl araştırılmalı ve nelere dikkat edilmeli sizlerle paylaşmış olacağız.

İkamet başvurularında özellikle ikamet için geçerli özel sağlık sigortası talep edilmesinin temel sebebi poliçe içeriğinde 16/06/2021 tarih ve 2021/8 sayılı vize ve İkamet İzni taleplerinde yaptırılacak özel sağlık sigortalarına ilişkin genelgede belirlenen asgari teminat yapısına uygundur. İbaresinin yer almasıdır. Bu poliçelerin içerik ve kapsamları tüm sigorta şirketlerinde aynıdır ve değiştirilemez teminatları ve içerikleri Göç İdaresi ve tüm sigorta şirketlerince belirlenmektedir.

Özellikle sosyal medya hesapları üzerinden aracı kurumlarca verilen reklamlarda verilen yanlış beyan içerikli tanıtımlar sonucu birçok yabancı misafirin kafası karışmaktadır.

İkamet için geçerli yabancı sağlık sigortası poliçesi tek bir üründür ve değiştirilmez bu nedenle sadece göç idaresinde geçerli paket şeklindeki reklamlara dikkat etmenizi ve yetkisiz satış noktaları ile iletişimde olmamanızı öneririz.

Peki Bu Sigortaların Teminatları Minimum Nasıl Olmalı?

Tüm anlaşmalı sağlık kurumlarında Yatarak Tedavi Masrafları Limitsiz, anlaşmalı olmayan sağlık kurumlarında ise yıllık 50.000 TL limit ve %20 sigortalı katılım payı ile karşılanmaktadır.

Tüm anlaşmalı sağlık kurumlarında Ayakta Tedavi Masrafları yıllık 5.000 TL limit ve %20 sigortalı katılım payı bulunmaktadır.

Bu poliçelerde dikkat edilmesi gerek en önemli nokta ise bekleme süreleridir.

Bekleme Süreleri: Ayakta tedavi teminatları için poliçe süresinin yarısı, yatarak tedavi teminatları için ise 9 aydır.

Örnek vermek gerekir ise 2000 doğumlu öğrenciler için tüm sigorta şirketlerinde yasal olarak fiyatlar 1950 TL’dir. E-ikametsigorta.com olarak Demir Sigorta ile yapmış olduğumuz özel indirim kampanyası çerçevesinde fiyat 800 TL’ye kadar düşmektedir.

En Ucuz Yabancı Sağlık Sigortası Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

1.   Fiyat Karşılaştırması Yapın: Çeşitli sigorta şirketlerinin web sitelerini ziyaret edin veya sigorta karşılaştırma sitelerini kullanarak farklı planların fiyatlarını karşılaştırın. Bu siteler genellikle size birkaç dakika içinde birden fazla teklif sunar.

2.   Kapsamı Karşılaştırın: Sigorta poliçelerinin fiyatı kadar önemli olan bir diğer faktör de kapsamdır. Düşük fiyatlı bir poliçe seçerken, kapsamın ihtiyaçlarınızı karşıladığından emin olun. Örneğin, acil durum tıbbi müdahale, hastane masrafları, ilaçlar ve diğer temel sağlık hizmetleri gibi kritik alanlara odaklanan bir poliçe arayın.

3.   Sigorta Şirketinin İtibarı: Sigorta şirketinin itibarı önemlidir. Müşteri değerlendirmelerini, yorumları ve şikayetleri inceleyerek potansiyel bir sigorta şirketi hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

4.   Acenteler ve Brokerlerle İrtibat Kurun: Sigorta acenteleri veya brokerler, size en uygun poliçeyi bulmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, özel ihtiyaçlarınıza uygun önerilerde bulunabilirler.

5.   İndirimleri Araştırın: Bazı sigorta şirketleri öğrenci indirimleri, aile indirimleri veya belirli bir süre için geçerli olan promosyonları sunabilir. Bu tür indirimleri değerlendirerek maliyetleri düşürebilirsiniz.

E-ikametsigorta.com olarak sigorta satın alma süreçleri kadar sigortanızı satın alma sonrası süreçlerinizde de her zaman sizlere destek sağlamaktayız. Müşteri hizmetlerimiz 7 gün, 4 dilde sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.

Bilgi almak ve EN UYGUN fiyatlara sahip olmak için WhatsApp hattımıza yazmayı unutmayın

Saygılarımızla

E-İkamet Sigorta Ekibi

Web Sitesi: https://www.e-ikametsigorta.com/

İletişim: +90 212 355 89 89

WhatsApp: https://wa.me/905304682003

Adres: Nispetiye Mah. Gazi Güçnar Sok. No:4 Kat:4 Ofis No:10 Beşiktaş, İstanbul  


Tags: en ucuz yabancı sağlık sigortası , en ucuz sağlık sigortası yabancılar , yabancılar için en ucuz sağlık sigortası , yabancılar için sağlık sigortası , yabancı sağlık sigortası fiyatları 2023, oturma izni için sağlık sigortası fiyatı 2022 , göç idaresi randevu , göç idaresi başkanlığı , goc idaresi , il göç idaresi , goc ikamet , goç idaresi 





En yeni blog yazıları için kaydolun ve en iyi teklifleri alın

Teşekkür Ederiz.
Seçiniz