Yabancı Uyruklu Sağlık Sigortası Ne Kadar?

Önemli Uyarı: Açıklamalar sadece bilgilendirme amaçlı olup, güncel ve detaylı bilgilere e-ikamet.goc.gov.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

29/05/2023

Sayın Yabancı Sağlık Sigortası müşterilerimiz, Türkiye’de yaşayan yabancı misafirlerin hayatlarını kolaylaştırmak için sigorta ve ikamet süreçleri hakkında öğrendiğimiz yasal bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Web Sitemiz sadece Yabancı Sağlık Sigortası / İkamet İzin Sigortasını sunar. Bu amaç ile kurulmuştur. Bunun dışında hiçbir farklı sigorta ürünü yoktur. Sitemizde ve blog yazılarımız yer alan ikamet izin süreçleri ile ilgili tüm bilgiler kullanıcıları bilgilendirmek amaçlı olup sigortalılarımıza yardımcı olmak için tamamen ücretsiz olarak paylaşılmaktadır.

Bu haftaki blog yazımız ile güncel yabancı sağlık sigortası fiyatlarını sizlerle paylaşmış olacağız.

Öncelikle ikamet için geçerli yabancı sağlık sigortası fiyatlarını araştırırken dikkat edilmesi gereken en kesinlikle bir yetkili sigorta acentesinden fiyat almasınız. Bununu anlamak için satın aldığınız noktaya bunu lütfen sorun. Sigorta Acentesi olmayan bir noktanın, Sigorta satışına aracılık yapması yasaktır. Satın aldığını yabancı sağlık sigortanızın geçerliliği ile ilerleyen günlerde sıkıntı yaşayabilirsiniz. 2021 yılında 125.000 adet sahte ikamet sigortası satıldı ve bu kişiler 2. yabancı sağlık sigortasını almak zorunda kaldılar.

Bunu anlamanın en kolay yolu, acente unvanını öğrenip, ilgili sigorta şirketi genel müdürlüğünün web sitesinde acente listelerinden kontrol sağlayabilirsiniz. Ayrıca Yasalara göre, web sitelerinde Şirket Ticaret Unvanı, Mersis No, Levha Kayıt No, Ticaret Sicil No paylaşılmadır. Bu bilgiler yok ise dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz.

E-ikametsigorta.com, İkamet Sigortalarında Türkiye’de Lider olan Ankara Sigorta, Türk Nippon Sigorta, Demir Sigorta ve Gulf Sigorta şirketlerinin Resmi Yetkili / Online- Dijital Satış noktasıdır.

Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına göre, sigorta satışını sadece yetkilendirilmiş acenteler, brokerler, sigorta şirketleri yapabilmektedir. Bunun dışındaki danışmanlık şirketleri, bireylerin sigorta satış yapması kesinlikle yasaktır.

Yetkisiz Sigorta satışı yapan kişiler, büyük olasılık ile ilerleyen zamanlarda size ciddi sıkıntılar yaşatacaklar, bundan emin olabilirsiniz. Sigorta satışı sonrası hizmet almak, iptal/ iade süreçlerinde yalnız kalıp işlemlerinizi yaptıramayabilirsiniz.

İkamet için Sağlık Sigortanızı, dijital bir noktadan satın almak istiyorsanız, şirketin yetkili olup olmadığını kesinlikle kontrol etmelisiniz, sonrasında Google Yorumlarına bakınız, Burada dikkat etmeniz gereken nokta, web sitesindeki sahte yorumlara değil, Google işletme hesabındaki gerçek bireylerin yorumlarını lütfen inceleyin, böyle bir Google İşletme Hesabı yok ise, bu işletmeden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz.

Peki İkamet İçin Geçerli Yabancı Sağlık Sigorta Fiyatları Ne Kadar?

Yabancı Sağlık Sigortası fiyatları ortalama olarak tüm sigorta şirketlerinde aynıdır sadece belirli dönemlerde sigorta şirketlerinin uygulamış olduğu indirim prosedürlerine uygun olarak belirlenir.

E-ikametsigorta.com olarak fiyatlarımız 4 büyük firma üzerinden kontrol ettiğimizde 16-25 yaş arası için ortalama sigorta fiyatı müşteri temsilcilerimizin size vereceği indirim koduyla 1 yıllık 644 TL ‘dir.

İkamet sigortanızı, Web sitemizden ONLINE, 7 gün / 24 saat olarak 3 adımda hızlı ve çok kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. 

Web sitemizin 3 Adımı da şöyle;

1. Adım; Doğum yılınıza göre Sigorta fiyatı görüyorsunuz.

2. Adımda, Sigorta için gerekli bilgileri yani, Pasaport Numarası, Adınız Soyadınız, Adresiniz, Doğum Tarihinizi, kimse ile paylaşmak zorunda kalmadan, güvenle ve kolay bir şekilde siz dolduracaksınız.

3.Adım, yani Son aşama ise Ödeme Adımıdır, Tüm Yerli veya Yabancı Banka Kartları ile 3D Secure Sistemiyle ödemenizi güvenle tamamlayabilirsiniz veya eft / para transferi de seçebilirsiniz. Tercih tamamen size ait.

Tüm bu anlattığım adımlar, maksimum 3 dakikanızı alır. Ödeme yaptığınız anda, İkamet randevusunda ihtiyaç duyacağınız tüm bilgiler (poliçe numarası, yenileme numarası ve poliçe geçerlilik tarihi gibi tüm bilgileri) orjinal ıslak imzalı ve KARE KODLU digital poliçeniz ile mail adresinize anında gelir ve sigortanızı ikamet başvurunuzda kullanabilirsiniz.

Bu arada dilerseniz orijinal poliçenizi maksimum 3 iş gününde, ücretsiz kargo ile adresinize de teslim ediyoruz.

E-ikametsigorta.com olarak sigorta satın alma süreçleri kadar sigortanızı satın alma sonrası süreçlerinizde de her zaman sizlere destek sağlamaktayız. Müşteri hizmetlerimiz 7 gün, 4 dilde sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.


Bilgi almak için WhatsApp hattımıza yazmayı unutmayın

Saygılarımızla,

 

E-İkamet Sigorta Ekibi

Web Sitesi: https://www.e-ikametsigorta.com/

İletişim: +90 212 355 89 89

WhatsApp: https://wa.me/905304682003

Adres: Nispetiye Mah. Gazi Güçnar Sok. No:4 Kat:4 Ofis No:10 Beşiktaş, İstanbul   

 

Önemli Not; Bütün ikamet işlemlerinizi Türkiye Cumhuriyeti’nin resmî web sitesi olan https://e-ikamet.goc.gov.tr adresinden bizzat kendiniz gerçekleştirin. Üçüncü kişilerle ve aracılarla kişisel bilgilerinizi paylaşmaktan sakınınız. İkamet başvurunuzu bu site dışında kesinlikle yapmayınız.

 

Tags:страхование проживания;иностранное медицинское страхование;страхование для иностранцев;медицинская страховка для вида на жительство в Турции;страхование проживания. страхование вида на жительство; Иностранное медицинское страхование; Страхование для иностранцев; Медицинская страховка для вида на жительство в Турции; Страхование проживания; страховка для внж в турции ;e-ikamet.goc.gov.tr ; медицинская страховка иностранца.: Insurance for Residence , Foreign Health Insurance; Insurance for Foreigners , Health insurance for residence permit in Turkey , Residence Insurance , страховка длявнж в турции , www.e-ikamet.goc.gov.tr , Foreigner Health Insurance , İkamet insurance , Yabancı Sağlık Sigortası , Yabancı Sigorta, Oturum İzin Sigorta , Göç İdaresi Sigorta , E-İkamet Başvuru Sigortası , İkamet Sağlık Sigortası , İkamet Sigorta , Turkish Citizenship , Ankara Sigorta , Türk Nippon Sigorta , Sompo Japan Sigorta , Arex Sigorta , Groupama Sigorta , Demir Sigorta , İkamet için Sigorta , İkamet Başvuru Sigortası , İkamet Sigortası, ikamet sigortası

 

En yeni blog yazıları için kaydolun ve en iyi teklifleri alın

Teşekkür Ederiz.
Seçiniz