Sağlık Turizmi Komplikasyon Güvencesi Sigortası Nedir?

Önemli Uyarı: Açıklamalar sadece bilgilendirme amaçlı olup, güncel ve detaylı bilgilere e-ikamet.goc.gov.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

15/08/2022

Sağlık Turizmi Komplikasyon Güvencesi Sigortası Nedir?

Yurt dışında ikamet eden ve sağlık turizmi amacıyla Türkiye’ye gelen yabancı pasaport numarasına sahip bireylerin Türkiye’deki akredite ( Sağlık Turizm Yetki Belgesi olan ) hastane ve kliniklerde yaptırdığı ameliyat, girişim ve işlemlerden sonra oluşabilecek komplikasyonlar için teminat sunan sigorta türüdür. 5 Ana plan seçeneği sunulmaktadır.

Sağlık Turizmi Komplikasyon Sigortası, Tedavi sonrasında oluşabilecek komplikasyonlara karşı sizi ve sevdiklerinizin maddi sıkıntıya düşmeşini teminatlar ve limitler çerçevesinde önler.

Gelişen komplikasyonlar sonucunda; Yatarak Tedavi Masraflarınız, Uçak Bileti Ücretiniz, Konaklama Hizmet Maliyetlerinizi sunar.

Türkiye’ye sağlık turizmi için gelen yabancı uyruklu misafirlerin yaptırdıkları operasyonlar sonrasında, bu operasyon sebebi ile ortaya çıkacak / gelişebilecek komplikasyonlar nedeniyle revizyon veya operasyonun yenilenmesinin gerektiği halleri teminat altına almaktadır. Operasyon sırasında oluşabilecek komplikasyon ya da malpraktis sonucu doğacak hasarlar ve sigortalının ek hastalıkları nedeniyle yapılması gereken işlemler kapsam dahilinde değildir. Poliçe, standart olarak başlangıç tarihinden itibaren 6 ay süre ile geçerlidir.

Sağlık Turizmi Komplikasyon Güvencesi Sigortasının Önemi Nedir?

Türkiye’ye ‘Sağlık Turizmi’ amacıyla geldiğinizde geçirdiğiniz operasyon sonrası ülkenize döndükten sonra oluşabilecek komplikasyonlar konusunda kaygı duyabiliriz. Olası komplikasyonlar sonrası yeniden tedavi ihtiyacı ortaya çıkabilir. Bu durumda tedavi süreci için üstlenmemiz gereken mali yük tahmin ettiğinizden fazla olabilir.

Komplikasyonlar nedeniyle oluşan maddi ve manevi yükleri minimize etmek, bunlara karşı hazırlıklı önlem almak için komplikasyon sigortası yaptırabilirsiniz. Yapılan işlemin tekrarlanması sürecinden, uçak biletinize, konaklama ihtiyacınıza kadar ‘Sağlık Turizmi Komplikasyon Sigortası’ ile güvence altına alınabilmektedir.

Kimler Sağlık Turizmi Komplikasyon Güvencesi Sigortası Yaptırabilir?

Yaş sınırı 18-75 yaş olup, 75 yaş ve üzeri kişiler sigorta kapsamı değildir. Poliçe satın alırken pasaport numarası ile zorunludur.

Sağlık Turizmi Komplikasyon Güvencesi Sigortasının Coğrafi Kapsamı Nedir?

Bu poliçe, Sadece Türkiye’de poliçe başlangıç tarihinden sonra yapılan ameliyat / girişim ve tıbbi tedavilerin komplikasyonlarına yönelik tedavilerin Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yapılması kaydıyla geçerlidir.

Komplikasyon ve Seyahat Sağlık Sigortası Desteği

Sağlık kuruluşları veya sağlık turizmi aracı kuruluşları ( Seyahat Acenteleri ) tarafından Türkiye’ye tedavi edilmek üzere gelen hastalar için Türkiye’de yerleşik sigorta şirketlerinden yaptıracakları Komplikasyon ve Seyahat sağlık sigortası giderleri %70 oranında ve yıllık en fazla 2,4 milyon TL desteklenmektedir. Bu önemli avantajlardan da hem yabancı misafirler hem de yetkili Sağlık kuruluşları veya sağlık turizmi aracı kuruluşları faydalanabilmektedir.

https://www.saglikturizmsigortasi.com/ web sitesinden hem bireysel hem de kurumsal olarak Sağlık Turizm Sigortanızı artı olarak Wellcome/Incoming Seyahat Sağlık Sigortanızı aynı anda, online olarak tek işlemle güvenle satın alabilirsiniz.

E-ikametsigorta.com, ikamet için yabancı sağlık sigortası hizmeti sunan bir Online satın alma platformudur. Yabancı sağlık sigortası hizmetlerimiz için lütfen web sitemizin ana sayfasını ziyaret ediniz.İkamet başvuru sürecinde, tüm bilgi ve tecrübelerimizi ücretsiz olmak kaydı ile sigortalılarımız ile paylaşıyoruz. Bu yönde google müşteri yorumlarımızı okumanızı tavsiye ediyoruz.

 

Saygılarımızla

E-İkamet Sigorta Ekibi

 

Önemli Not; Bütün ikamet

işlemlerinizi Türkiye Cumhuriyeti’nin resmî web sitesi olan https://e-ikamet.goc.gov.tr/ adresinden bizzat kendiniz gerçekleştiriniz. Üçüncü kişilerle ve aracılarla kişisel bilgilerinizi paylaşmaktan sakınınız. İkamet başvurunuzu bu site dışında kesinlikle yapmayınız.

Tags: Insurance for Residence , Foreign Health Insurance; Insurance for Foreigners , Health insurance for residence permit in Turkey , Residence Insurance , страховка длявнж в турции , www.e-ikamet.goc.gov.tr , Foreigner Health Insurance , İkamet insurance , Yabancı Sağlık Sigortası , Yabancı Sigorta, Oturum İzin Sigorta , Göç İdaresi Sigorta , E-İkamet Başvuru Sigortası , İkamet Sağlık Sigortası , İkamet Sigorta , Turkish Citizenship , Ankara Sigorta , Türk Nippon Sigorta , Sompo Japan Sigorta , Arex Sigorta , Groupama Sigorta , Demir Sigorta , İkamet için Sigorta , İkamet Başvuru Sigortası , İkamet Sigortası

En yeni blog yazıları için kaydolun ve en iyi teklifleri alın

Teşekkür Ederiz.
Seçiniz